Skip Navigation or Skip to Content
logo
Organisatie

Aanmelden

MELD UW KIND AAN

Wij vinden het fijn dat u geïnteresseerd bent in onze school.

Het aanmelden van kinderen vindt meestal plaats in de laatste week van januari. Voorafgaand aan deze datum is er op school een Open Dag gepland waarbij informatie aan de ouders en/of verzorgers wordt verstrekt. Voor de exacte data kunt u de website in de gaten houden. Ook gedurende het jaar kunnen ouders en/of verzorgers hun kind aanmelden. Hiervoor nemen zij contact op met de directie van de school. Het aanmelden gebeurt middels een digitaal inschrijfformulier:

Formulier inschrijven nieuwe leerling

Na aanmelding zal ruim voor de vierde verjaardag van het kind een uitnodiging naar de ouders worden gestuurd voor een intakegesprek. Leerlingen kunnen door het hele schooljaar instromen.

De meeste kinderen starten als vierjarige op onze school. In de regel gaan zij op de eerste schooldag na hun vierde verjaardag voor het eerst naar groep 1. Voorafgaand aan de eerste schooldag mogen kinderen 2 dagdelen komen “wennen”. Zij draaien dan mee in hun toekomstige groep en maken daarbij kennis met de klasgenootjes en de leerkracht.

Sommige kinderen zijn hun schoolloopbaan op een andere school begonnen en komen als gevolg van een verhuizing naar onze school. In overleg met de ouders én de vorige school wordt hun eerst schooldag op onze school gepland.
Heeft u belangstelling voor onze school? Neem dan contact op met Enny Kuijpers.
Dit kan telefonisch (0413-472596) of per e-mail: franciscus@verdi.nl

Klik hier voor het aanmeldformulier

"Samen in ontwikkeling”